Gaya APA
SARTIKA, Mira. (2009).
Pengaruh Bahagian Otot Paha dan Stimulasi Listrik terhadap Kandungan Protein, Lemak Serta Keempukan Daging Kambing Kacang, .
Padang:
Universitas Andalas.
Gaya Chicago
SARTIKA, Mira.
Pengaruh Bahagian Otot Paha dan Stimulasi Listrik terhadap Kandungan Protein, Lemak Serta Keempukan Daging Kambing Kacang,.
Padang:
Universitas Andalas,
2009.
Skripsi.
Gaya MLA
SARTIKA, Mira.
Pengaruh Bahagian Otot Paha dan Stimulasi Listrik terhadap Kandungan Protein, Lemak Serta Keempukan Daging Kambing Kacang,.
Padang:
Universitas Andalas,
2009.
Skripsi.
Gaya Turabian
SARTIKA, Mira.
Pengaruh Bahagian Otot Paha dan Stimulasi Listrik terhadap Kandungan Protein, Lemak Serta Keempukan Daging Kambing Kacang,.
Padang:
Universitas Andalas,
2009.
Skripsi.